Välkommen att ansöka till rekryteringsdag

Handelns förutsättningar förändras snabbt i digitaliseringens spår. Under 2017 väntas tipping point för e-handeln ske, det vill säga all tillväxt i sällanköpsvaruhandeln går till e-handeln medan butikshandeln stannar av. Peak butik är alltså här och analysbehovet har aldrig varit större. Hur agerar ett företag på en marknad där priser pressas och kunders beteenden förändras snabbt? Hur agerar en kedja digitalt? Hur ska handeln konkurrera med företag som Amazon?

Vill du arbeta med analys och strategi av retail, konsumentbeteende och samhällstrender? HUI Research expanderar och söker konsulter för heltidsanställning och timanställning. HUI är ett konsultföretag som erbjuder marknadsinsikt, analys och strategi till handelns aktörer. Våra kunder återfi nns bland annat inom detaljhandeln, fastighetssektorn, kommuner och organisationsvärlden.

Vi söker dig som är ambitiös, analytisk, har god stilistisk förmåga och som vill arbeta på ett konsultföretag i en föränderlig bransch. Du är antingen färdig med högskolestudierna och vill arbeta heltid som konsult på HUI, alternativt studerar du och söker ett deltidsarbete där du får arbeta så många timmar i månaden som passar dig samtidigt som du lär känna HUI, retail och konsultarbete. 

Handeln och HUI behöver ny talang och välkomnar dig som är intresserad att ansöka till HUIs rekryteringsdag. Vi kommer att beskriva vad vi gör på HUI och du kommer att få träffa några av oss som arbetar där. Du kommer också att få genomföra problemlösnings- och skrivtest.

Var och när?
Tid: 4 oktober 2017 13.00-17.00
Plats: HUI Research,
Regeringsgatan 60, Stockholm

Preliminär agenda:
• Intro
• Problemlösningstest
• Caseövning
• Intervjuer
• Mingel

Anmäl dig genom att skicka cv, betyg och personligt brev till:
katarina.kilander@hui.se

Sista anmälningsdag:
27 september

Dela med dig: