HUI:s Rekryteringsdag 6 mars 2019

HUIs Rekryteringsdag

Vill du arbeta med analys och strategi av retail, konsumentbeteende och samhällstrender? HUI Research expanderar och söker konsulter för heltidsanställning och timanställning. HUI är ett konsultföretag som erbjuder marknadsinsikt, analys och strategi till handelns aktörer. Våra kunder återfinns bland annat inom detaljhandeln, fastighetssektorn, kommuner och organisationsvärlden.

Vi söker dig som är ambitiös, analytisk, nyfiken och som vill arbeta på ett konsultföretag i en föränderlig bransch. Du är antingen färdig med högskolestudierna och vill arbeta heltid som konsult på HUI, alternativt studerar du och söker ett deltidsarbete där du får arbeta så många timmar i månaden som passar dig samtidigt som du lär känna HUI, retail och konsultarbete. Vi ser gärna sökande med olika utbildningsbakgrund för att kunna bredda vårt erbjudande.

HUI söker nya talanger och välkomnar dig som är intresserad att ansöka till HUI:s rekryteringsdag. Vi kommer att beskriva vad vi gör på HUI och du kommer att få träffa några av oss som arbetar här. Du kommer också att få genomföra problemlösnings- och skrivtest.

Vi på HUI Research älskar att undersöka, mäta och analysera hur konsumenter beter sig, hur framtida affärsmodeller ser ut och hur handel och destinationer kan utvecklas. I 50 år har vi på HUI hjälpt våra kunder att förstå omvärlden, agera utifrån nya förutsättningar och kommunicera med hjälp av väl underbyggd kunskap.

Tid: 6 mars 2019

Plats: HUI Research, Regeringsgatan 60, Stockholm

Preliminär agenda:

  • Intro
  • Problemlösningstest
  • Caseövning
  • Intervjuer
  • Mingel

Ansök till rekryteringsdagen genom att skicka cv, betyg och personligt brev till info@hui.se.

Uppge också om du söker timanställning eller heltidstjänst. Vid studier, uppge när du är klar.

Sista anmälningsdag: 22 februari 2019

Dela med dig: