Praktik på HUI Research i Stockholm

HUI Research erbjuder löpande praktikplatser för studenter vid svenska universitet och högskolor.

Om HUI Research
HUI Research är ett analys- och strategiföretag specialiserat på frågor som rör konsumtion, detaljhandel och samhällsekonomi. Våra kunder återfinns bland annat inom detaljhandeln, fastighetssektorn, kommuner, besöksnäringen och organisationsvärlden.

 
Information om praktikplatsen
Som praktikant på HUI Research kommer du att delta i olika projekt där du kommer att arbeta med konsumtion på olika sätt. Du kommer i det dagliga arbetet att jobba med efterforskning av information, framtagning av statistik, bearbetning och analys av data, författande av presentationer och rapporter samt mycket annat. Praktiken är oavlönad, omfattar en termin och genomförs på heltid med placering i centrala Stockholm.
 
Krav
Sökande måste vara inskriven på en praktikkurs på ett svenskt universitet. Sökande ska ha en pågående akademisk utbildning inom ekonomi, statistik, samhälle eller annat relevant område. Du bör ha ett intresse för något eller flera av områdena handel, besöksnäring, statistik, ekonomi och samhällsfrågor. Erfarenhet av skrivande och kommunikation är meriterande.

Sista ansökningsdag HT 19
Vi tar emot ansökningar för höstterminen fram till och med den 15 maj 2019 med reservation för att vi kan tillsätta de praktiktjänster vi söker innan.
 
För mer information:
Besök www.hui.se eller kontakta:
 
Josef Gäreskog
E-post: Josef.gareskog@hui.se
Tel: 070-260 80 81
 
Ansökan
Skicka ditt CV och personliga brev till info@hui.se.
 

 

Dela med dig: