SSCD och köpcentrumens expansion i Sverige

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt seminarium om köpcentrumens expansion i Sverige och en genomgång av SSCD.

Hur och var har köpcentrum expanderat över tid? Är det e-handel, köpcentrum eller handelsområden som är tillväxtmotorn för svensk detaljhandel? Detta är några av de frågeställningar som tas upp när Datscha, HUI Research och NCSC bjuder in till ett webbinarium som blickar bakåt till år 2000 och hur detaljhandelns försäljningskanaler påverkats fram till idag med betoning på köpcentrum och handelsområden.

Vidare presenteras nyckeltal och annan intressant information från Swedish Shopping Centre Directory (SSCD) som nyligen uppdaterats med ny data om den svenska köpcentrumbranschen. Seminariet innehåller även en genomgång av SSCD med inriktning på funktioner, källor och vad man kan få ut av databasen som användare.

I SSCD finns uppgifter om fastighetsägare, omsättning, uthyrningsbar yta, hyresgäster och mycket annat. Utöver detta finns även information om 200 planerade köpcentrumprojekt.

När: Torsdagen 13 oktober kl 10:00-11:00
Var: Telefonkonferens med uppkoppling till skärmdelningsverktyg
Anmäl dig till: alice.arbman.forsberg@datscha.com
Vid frågor vänligen kontakta: Alice Arbman Forsberg
Telefon: +46 707 94 51 41

Notera att det är ett begränsat antal personer som kan delta på detta webbseminarium. Vi tillämpar först till kvarn principen.

Välkommen till ett spännande och givande webbseminarium!


Vill du veta mer om SSCD, här

Relaterad information:

HUI Research

Nordic Council Of Shopping Centers


Datscha

 

Dela med dig: