Konjukturbedömning

HUI analyserar fortlöpande utvecklingen i handeln och den svenska ekonomin som helhet. Med hjälp av föreläsningar, workshops och rapporter hjälper vi företag och organisationer att hålla sig uppdaterade på den ekonomiska utvecklingen, samt gör bedömningar av hur ekonomiska och politiska händelser påverkar just deras verksamhet. 
 

Vad innehåller HUI Researchs konjunkturbedömning?

Fyra gånger per år publicerar HUI Research en mer djuplodande konjunkturbedömning. Där redovisas prognoser för utvecklingen i handeln, enskilda branscher och svensk ekonomi som helhet för de kommande två åren. Fokus ligger på prognoser för detaljhandeln och hushållens konsumtion. I konjunkturbedömningen redovisar vi även en analys av detaljhandeln i våra nordiska grannländer. Till HUI Researchs konjunkturbedömning medföljer nyckeltal för konsumtionens och detaljhandelns historiska och förväntade framtida utveckling. Som prenumerant får du HUI:s konjunkturbedömning fyra gånger per år.

Vem har nytta av HUI Researchs konjunkturbedömning?

HUI Researchs konjunkturbedömning används bland annat av detaljhandelns aktörer, fastighetsmarknaden samt bank- och finansmarknaden, ofta som underlag för affärsplaner.

För mer information

Frågor om HUI Researchs konjunkturbedömning besvaras av:

Felix Åberg
Tel: 072-538 86 15
E-post: felix.aberg@hui.se

 

 

Dela med dig: