Detaljhandelns Konjunkturrapport

HUI analyserar fortlöpande utvecklingen i handeln och den svenska ekonomin som helhet. Med hjälp av föreläsningar, workshops och rapporter hjälper vi företag och organisationer att hålla sig uppdaterade på den ekonomiska utvecklingen, samt gör bedömningar av hur ekonomiska och politiska händelser påverkar just deras verksamhet. 
 

Vad innehåller Detaljhandelns Konjunkturrapport?

Fyra gånger per år publicerar HUI Research en mer djuplodande konjunkturbedömning. Där redovisas prognoser för utvecklingen i handeln, enskilda branscher och svensk ekonomi som helhet för de kommande två åren. Fokus ligger på prognoser för detaljhandeln och hushållens konsumtion. I konjunkturbedömningen redovisar vi även en analys av detaljhandeln i våra nordiska grannländer. Till Detaljhandelns Konjunkturrapport medföljer nyckeltal för konsumtionens och detaljhandelns historiska och förväntade framtida utveckling. Som prenumerant får du HUI:s konjunkturbedömning fyra gånger per år och en prenumeration kostar 10 000 kronor exklusive moms årligen.

Vem har nytta av Detaljhandelns konjunkturrapport?

Detaljhandelns konjunkturrapport används bland annat av detaljhandelns aktörer, fastighetsmarknaden samt bank- och finansmarknaden, ofta som underlag för affärsplaner.

För mer information och för att beställa Detaljhandelns Konjunkturrapport

Vill du beställa Detaljhandelns Konjunkturrapport eller har frågor kring rapporten, vänligen kontakta:

Felix Åberg
Tel: 072-538 86 15
E-post: felix.aberg@hui.se

 

 

Dela med dig: